Veterinär på väg

 

Hembesök från Mälaren Hästklinik

Mälaren Hästklinik har flera bilar som utgår från klinikerna i Sigtuna och Hölö för att kunna erbjuda avancerad veterinärvård i hemmamiljö.

 

Bilarna är fullt utrustade med ultraljud, röntgen, fiberendoskopi, shockwave och tandutrustning. Vi utför bland annat hältutredningar, besiktningar, vaccinationer, munhåleundersökningar, utredning av luftvägsproblem samt medicinska utredningar.

 

Mälaren Hästklinik erbjuder bilar någon dag i veckan till större anläggningar och ridskolor i Stockholm, Uppsala och delar av Södermanlands län samt Västerås och Eskilstuna. Utöver detta har vi fast mottagning i Skästa på tisdagar och varannan onsdag.

I mån av tid kan vi göra hembesök på vägen till och från denna anläggning.

Då vi har ett stort intresse för hembesök behöver vi för närvarande prioritera stall med flera patienter.

 

MHK Mobil Klinik bokas på telefon 08 592 540 10.

 

Från Hölö utgår också fullutrustade bilar varje dag, här till större anläggningar och ridskolor i södra Stockholm och Västerås området, personal till vår klinik på Runsten Equstrian i Grödinge utgår också från Hölö. I mån av tid så kan vi även från Hölö göra hembesök på vägen till och från dessa anläggningar, för bokning och information kontaktas receptionen i Hölö på telefon 08 551 745 63

Informationsblad med kontaktinformation och översikt över tjänster finns här