Remiss

Fyll i formuläret nedan för att skicka din remiss till oss.

 

Vill du hellre skriva ut remissen och fylla i den för hand klicka här

 

Vi tror att vården för våra patienter blir bäst om vi har nära kontakt med hästens ordinarie/remitterande veterinär. På så sätt kan uppföljning och återbesök många gånger skötas på hemmaplan, och med god information följer kontinuitet i behandling och rehabilitering. För akuta remisser är vårt mål är att återkoppla till remitterande veterinär redan första vardagen efter ankomst med uppdatering. För mer planerade, icke-akuta remisser skickar vi dig en kopia på hemgångsrådet.

 

För att underlätta återkoppling är vi mycket tacksamma om du som remitterande veterinär skickar med djurägaren information om ditt telefonnummer och mailadress. Ett annat alternativ är att maila till info@hastklinik.se och ange hästens namn samt din kontaktinformation, så vidarebefordras informationen till ansvarig veterinär hos oss.

Om du remitterat in en patient men saknar återkoppling är du naturligtvis alltid välkommen att ringa receptionen så hjälper vår personal till att förmedla kontakten med behandlande veterinär.

Remitterande Veterinär
Hästägare
Patient
Information
Bifoga filer

Obligatoriska fält
Det saknas fält som är obligatorisk. Kontrollera formuläret och försök igen.