Nyhetsarkiv

Mälaren Hästklinik anställer VD

I takt med att Mälaren Hästklinik expanderar har behovet för att stärka företaget ytterligare gjort att vi äntligen kan prestentera vår nya VD Håkan Engdahl! Vi strävar efter att hela tiden levererara både sjuk- och friskvård på högsta nivå, och som ett av Sveriges ledande hästsjukhus ser vi det som en fantastisk resurs att kunna hämta in en VD för att ta oss vidare i utvecklingen.

 

Håkan har en gedigen erfarenhet som ledare från både Philips Healthcare och andra medelstora privatägda föret...ag och kommer tillföra oss viktiga resurser inom företagsstrategi, företagsutveckling, och projektarbete. Vad gäller hästkrafter är erfarenheten något mindre om man inte räknar hans gamla motorcyklar, men som ett led i hans nya satsning inom djursjukvården är Håkan numera ridskoleelev och ivrigt upptagen med att bekanta sig med patienterna på kliniken.

Håkan själv säger: ”Så här långt är jag uppriktigt imponerad av det engagemang och fokus som finns på Mälaren och det är sällan man träffar så många trevliga människor på en och samma gång- fantastiska kollegor, kunder och patienter. Företaget är i ett mycket intressant skede rent företagsmässigt och min ambition kommer vara att göra vården tillgänglig för flera samt att bredda erbjudandet av vårdtjänster.”

 

Varmt välkommen Håkan!

 

 

Håkan med personal
Datum: 2016-10-10 22:23