Nyhetsarkiv

Rutiner vid klinikbesök

Hjälp oss hjälpa er!

Innan besök vid våra kliniker ber vi fortsatt om att ni:
- tempar hästarna, dagen innan bokad tid samt innan avresa.
- kontrollerar eventuellt näsflöde.

Har någon häst hemma i stallet feber, näsflöde eller andra symptom medför detta också restriktioner för din del- det är alltså inte bara din häst som måste vara frisk. Är ni osäkra så ring till kliniken före besöket!
Verksamheten på klinikerna bedrivs som vanligt, med undantag för Runsten, se information under. Ni anmäler hästen i receptionen före ni lastar av. Väl framme på kliniken ber vi er att inte röra andras hästar.
Vi kommer under den närmsta tiden också att öka bemanningen på den mobila delen av kliniken för att kunna göra fler hembesök.

Vi tackar för ert samarbete, vi upplever att alla tar situationen på allvar. Vårt gemensamma mål är friska hästar och vi kommer dit vid att alla tar sitt ansvar!

Mälaren Hästklinik Runsten är stängd för hästar utifrån, veterinär finns på plats och kliniken är öppen för hästar uppstallade på Runsten Equestrian följande datum: den 18/2 bemannas kliniken av Quentin Pleyers, den 25/2 och 6/3 finns Lié Numar på plats. Det finns än så länge tider kvar alla dagar och det finns förstås möjlighet för både hält- och tandkontroller och röntgen, ultraljud. Bokning sker på telefon 08-551 745 63 , frågor och funderingar kring bokning på Runsten kan också skickas till holo@hastklinik.se

Tidigare publicerat om hästinfluensa här:
http://www.hastklinik.se/?page=news&newsid=130

och information om EHV-1 här:
http://www.hastklinik.se/?page=news&newsid=129
Datum: 2019-02-15 20:56