Vallentuna

GPS koordinater Lat 59,5334 Long 18,1734

 

Här får du och din häst personlig service på en ny klinik med erfarna veterinärer och assistenter!

Vid MHK Vallentuna utförs medicinska utredningar, hältutredningar, munhåleundersökningar med åtgärd, enklare kirurgi på stående häst samt viss akutsjukvård.

På kliniken finns toppmodern utrustning för ultraljuds- och röntgenundersökning samt stötvåg.

Vi har välplanerade lokaler med dagboxar, poliklinikrum, löpargång, röntgen och väntrum under samma tak. Det finns också tillgång till ridhus samt longervolt med hårt och mjukt underlag.

Kliniken bemannas av veterinärerna Emma Lassa, Linnéa Birgitsdotter, Tobias Wrangberg, Sara Weidenblad och Anna Hedqvist med ett team av assistenter, onsdagar finns Djursjukgymnast Cajsa Ericson på plats.

Till MHK Vallentuna kan du komma med hästar som skall utredas och behandlas över dagen, hästar som kräver dygnetruntvård och kirurgi internremitteras till Sigtuna.

 

Tidsbokning görs på telefon 08 592 540 10.

 

Vid besök på våra kliniker kan det ibland behövas lastningshjälp. Vi rekommenderar att tillräckligt många och erfarna personer medföljer för att kunna lasta hästen. Om det ändå av någon anledning uppstår problem kan klinikens personal, endast i mån av tid, hjälpa till med lastningen. Lastningen sker då under ledning av klinikpersonalen, där hästen med stor sannolikhet kommer att sederas. 

 

Adress:

Mälaren Hästklinik AB

Rörby Gård, Angarn

186 91 VALLENTUNA

Telefon: 08 592 540 10

Mail: info@hastklinik.se