Information för dig som ska besöka kliniken 

 

Ni har bokat tid åt Er häst på Mälaren Hästklinik. Vi är glada över förtroendet och strävar efter att er häst ska få bästa tänkbara omvårdnad. För att allt skall gå så smidigt som möjligt är det några saker vi ber er tänka på:

  • Kom gärna en stund före bokad tid, så tid finns för att anmäla er och lasta ur hästen
  • När ni kommer till kliniken anmäler ni er i receptionen och ställer hästen i en ledig dagbox. Ta av eventuella täcken och lindor
  • Ta med hästpasset
  • Ta med försäkringsnummer om direktreglering önskas, detta utförs ej i efterhand
  • Besiktningar faktureras ej i efterhand utan betalas vid besöket
  • För att underlätta undersökning och behandling samt minska risken för infektioner är det viktigt att hästen är så ren som möjligt när den kommer till kliniken. Hästen bör vara ren, borstad och hovarna urkratsade
  • För att minimera smittorisken är det viktigt att hästen inför planerade icke-akuta besök är allmänt frisk. Om hästen har feber, är snorig eller har diarré kontakta kliniken för eventuell ombokning
  • På kliniken finns mat och snacks att köpa, ta kontakt med receptionen om ni vill handla
  • Vid besök på våra kliniker kan det ibland behövas lastningshjälp. Vi rekommenderar att tillräckligt många och erfarna personer medföljer för att kunna lasta hästen. Om det ändå av någon anledning uppstår problem kan klinikens personal, endast i mån av tid, hjälpa till med lastningen. Lastningen sker då under ledning av klinikpersonalen, där hästen med stor sannolikhet kommer att sederas (kostnad 250kr). Om hästen ändå inte går på transporten har vi ett bra samarbete med hästtransportör för hästar som är besvärliga att lasta, de tillhandahåller även lastträning. Kontaktinfo 016-354329 och 070-4499606 (jour).

Kontakta oss gärna om Ni har några frågor, 08-592 540 10.

 

Hur Mälaren Hästklinik hanterar era personuppgifter?

Vi på Mälaren Hästklinik värnar om din personliga integritet och följer gällande lagstiftning för hantering av personuppgifter som t ex GDPR.

Vi lagrar inga personuppgifter för marknadsföringssyfte och lämnar inte ut personligt identifierbar information till tredje part utan legitima skäl. Den lagring av personuppgifter som sker är endast för att följa gällande lagstiftning och kunna utföra den tjänst ni beställt som t ex vid direktreglering via ert försäkringsbolag eller remissinstanser.

Våra IT-system är skyddade från olovlig eller obehörig behandling och endast de personer som behöver nyttja dessa personuppgifter har tillgång till dem.

Har du frågor om vår hantering av personuppgifter kontakta oss på info@hastklinik.se